Jump to content

Psychedelic Playground; the intimate weekend festival


tamtam

Recommended Posts

Op vrijdag en zaterdag, 22 & 23 juni, presenteert poppodium Babylon een kleinschalig, intiem en oergezellig in- & outdoor festival. Een weekend festival in de vorm van een psychedelische speelplaats waar je naar hartelust kunt chillen en dansen. Én spelen natuurlijk, want zo hoort het op een speelplaats. Een wereld vol nieuwe indrukken zal voor de bezoekers open gaan als ze voet zetten op de heilige grond van Babylon te Woerden voor Psychedelic Playground.

 

Op Psychedelic Playground kun je je uitleven in de tuin van Babylon, zwemmen in de Woerdense Singel, zwieren op de enorme schommel, je laten vermaken door jongleurs en een poppentheather, je honger stillen met vegetarische en de gebruikelijke barbecue-lekkernijen, schilderen, of gewoon lekker chillen bij het kampvuur. Voel je thuis op Psychedelic Playground, dwaal rond in je eigen innerlijke psy space, ervaar de geest van Jah en laat je verrassen door alles wat dit weekend festival te bieden heeft. Zelfs kinderen, honden en tenten kun je meenemen naar deze psychedelische speelplaats, want er is ook (beperkte!) kampeergelegenheid om de nachtelijke rust op te zoeken.

 

Het eigenzinnige platform van Namasté (www.namaste.eu) drukt haar stempel op Psychedelic Playground met een bijdrage in de programmering. Muzikale magiërs als het Klezmer en Balkanbeats gezelschap Caspian Hat Dance LIVE en DJ’s als Deva Tameesh (Namasté, NL), Liftshift (Namasté, NL), Bart (Namasté, NL), Ions (Goatrance.nl), Tintal (Empathy, NL) en Rafadelic (Spiral Sessions, NL) zullen culturen en muziekstijlen samen laten vloeien met een mix van Dub, Triphop, Ambidelic, World Psy, Goa, Breakbeats en Psytrance.

 

Om dit weekend festival compleet te maken staan ook Hieronymus, Bodha, Metaphor LIVE, Rebelresearch en Sleazy ni! op het programma voor een speels potje Experimental, Fusion, Minimal, Progressive en Psytrance. Zij worden vanuit Babylon ondersteund door een schare enthousiaste vrijwilligers die de grote diversiteit aan activiteiten in dit poppodium telkens weer tot een succes maken.

 

 

 

TITEL:

Psychedelic Playground

 

DATUM:

22 & 23 juni 2007

 

LINE-UP FRIDAY:

Deva Tameesh (Namasté, NL)

ions (Goatrance.nl)

Liftshift (Namasté, NL)

Hieronymus

 

LINE-UP SATURDAY:

Rafadelic (Spiral Sessions, NL)

Bodha

Metaphor LIVE

Tintal (Empathy, NL)

Bart (Namasté, NL)

Caspian Hat Dance LIVE (Namasté, NL)

Rebelresearch

Sleazy ni!

 

Deco by The Hive

 

LOCATIE:

Babylon, Burgemeester van Kempensingel 31, 3443 AM Woerden

 

SUNRISE:

van vrijdag 18.00 uur tot zondag 12.00 uur

 

INFO:

Voor festivalinformatie, stuur een e-mail naar: psychedelicplayground@serotonine.nl

Voor locatie en route informatie zie: www.belangrijk.nl

Voor informatie over Namasté: www.namaste.eu

 

BHAKSHISH:

Kaarten kosten 18 Euro aan de deur.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...