Jump to content

brambo

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by brambo

  1. GanjaTree Records... One of Belgiums many labels is releasing a new album! Time to invite them we thought. DJ Foose drops by and brings the Psygasus peeps with him.

     

    Posted Image

    We'll have a little chat about their new and old releases! And we'll make a phone call with Mikari to talk about his new High Fidelity album!

     

    Posted Image

    Lot's of earcandy @ Uur Obscuur! Tune in at ten and maybe you'll win one of the free cd's! Next tuesday (30/08/2011)!!

     

    SHOW WILL BE IN DUTCH, THE MUSIC WILL BE UNIVERSAL

    http://villabota.be/nieuws/uur-obscuur-50-invites-ganjatree-records-win-cds

  2. De lente is eindelijk in het land! We verlangen al weer naar de zomer! Festivalletjes onder de zon! Gewoon genieten! Waar wij, bij uur obscuur, verzot van zijn tijdens het mooie weer is nog steeds goatrance! Geen duistere core of diepe tekno voor ons tijdens de zomer (alhoewel dat er dan ook nog in gaat hoor)! Neen dan trancen we graag eens.

     

    En om nu al wat van dat zomer gevoel te genieten hebben we aan DJ Inada van Cronomi Recs. gevraagd om een mixtape voor ons op te nemen. Deze mix zenden we volgende week dinsdag uit! We bellen DJ Inada ook eens op om te praten over de nieuwe Cronomi release en over zijn mixtape natuurlijk!

     

    Het zonnetje in Uur Obscuur dus! Volgende week op Villa Bota

     

    http://villabota.be/radio/nieuws/uur-obscuur-28-invites-dj-inada-cronomi-recs

  3. Sorry for the non-dutch speaking people! This will be in dutch tonight :) But the music will be universal of course!

     

    Posted Image

    Vanavond is het zo ver :) De voorlaatste Uur Obscuur van het jaar en deze keer gaan we de Trance toer op :) Nee geen Tiesto of Armin Van Buuren! Maar obscure Trance natuurlijk! Naast trancen gaan we ook lekker chillen! Want we hebben onze favoriete chill-out plaatjes uitgezocht!

     

    Het echte trancewerk laten we over aan een dj met al tien jaar ervaring! DJ Anoebis van het Belgische Suntrip Records komt langs! Naast een goatrance dj set zal hij onder zijn Skeleton Hex alter ego de obscuurdere toer opgaan! We doen een babbel over zijn dj kunsten, het Suntrip label en natuurlijk de Old is Gold party die er aan komt.

     

    Ook kondigen we de Obscure Nacht aan en onthullen we met wie we die obscure uurtjes muzikaal zullen vullen tijdens die laatste aflevering van het jaar! Vergeet ook niet te stemmen op onze Obscure 13 poll! Dit kan nog steeds via onze minisite!

     

    Tune in at ten!

     

    http://villabota.be/nieuws/uur-obscuur-14-dj-anoebis-van-suntrip-records

×
×
  • Create New...